Абонмент за фирми

В тази страница ще намерите повече информация за абонаментна ангажираност на нашата фирма. Можем да бъдем под изпълнители на множество видове бизнеси. Складове? Ще ги подреждаме и чистим. Работилници, цехове, едра промишленост, хранителни магазини … всички те имат нужда от работна ръка. При нас Вашата нужда, може да срещне решение!

Какви са абонаментните цени?

Всеки ден, няколко пъти на седмица или няколко пъти в месеца. Нека оформим Вашия персонален абонамент, по долуописаните ставки. Обучени кадри, с проактивност, които не чакат да им кажете какво да правят, а работят колкото Вашите най- добри вътрешни фирмени служители!

ЦЕНИ НА ЧАС

20лв.

16лв.

за хора

30лв.

26лв.

за бусове

0.90лв/ км в някои случаи

Намалението е за абонаментни услуги!

какво можем да вършим?

Какъв тип дейности и какъв тип фирми можем да обслужваме?

строителство

Имаме специално създадена услуга Кърти чисти извозва, която доста често се поръчва не от крайния потребител, а от строители. Вие такъв ли сте?

✓ допълнителни общи работници
✓ почистване и изрядни обекти
✓ товарене и извозване

услуга-за-спедитори-снимка-1

складова дейност

Доста често в складовете на различни фирми, не достигат хора. Тук можете да разчитате на нашите кадри. Предоставяме Ви хибридни екипи от опитни работници и студенти и младежи, показали трудолюбие и енергичност и преминали обучения. Вършим работа !

промишлени помещения

Производствените процеси, генерират отпадъци. Работните помещения потъват в хаос и трябва системно почистване и подреждане. От това, до извозването на производствения отпадък до лицензирани депа, за всичко може да разчитате на нас!

преместване-на-багаж-абонаментно

спедиторски фирми

Тъй като този тип фирми, проявяват изключително голям интерес към наемането на хора, ги отделихме в друга страница. Там може да намерите цялата нужна информация.

Услуга за спедитори тук

Хипермаркети

Получаваме редовни запитвания от големи хипермаркет, на които не им достигат хора в складовете и за част от други стандартни процеси. Защо да назначавате хора, да ги обучавате и подготвяте, като може да разчитате на нашите подготвени кадри!

изхвърляне-на-строителни-материали-фирми

други фирми

Не срещнахте Вашия тип бизнес, но все пак имате нужда от хора и бусове? Ние ще Ви ги осигурим! просто се свържете с нас и поискайте разговор с някой от мениджърите ни!

Разговор с мениджър от тук.

Как работим?

услуга-за-спедитори-снимка-2

Разговор

Разговаряйте с наш мениджър и ще уточним детайлите. Ако Вашите нужди, срещат решение в предложеното ...

Подписваме договор

Работим документално изрядно, с имплементирани всички добри търговски практики. Защитаваме Вашите интереси и осигуряваме правилните служители.

Правим работен график

По установен работен график, Ви изпращаме нужното количество хора, за уговорените часове (и бусове при нужда).

плащане в края

Плащанията стават в края на всеки месец. Издаваме фактура и както е по закон, в рамките на 3 работни дни, трябва да заплатите нейната стойност. Така ние не бавим заплати и хората, които Ви пращаме работят все по мотивирано.

С какво се отличаваме?

Обучени кадри

Всеки назначен от нас служител, преминава през практически обучения, под менторството на по- старшите наши служители. Така гарантираме качество.

ПЛащане в края

В края на месеца, заплащате изработените от нас часове. Виждате каква работа е свършена и за какво точно плащате. Не изискваме никакво капаро или предварителни плащания.

Добри практики

Мениджърския състав, прави периодичен анализ на продуктивността и ефективността на всеки от служителите си. Така получавате на още едно ниво гаранции за резултати.

Партньори

Работим в партньорство с 2 идентични на нашите фирми. Както ние, така и те постоянно назначаваме и обучаваме нови кадри, като спазваме строга политика на подбор и единни критерии.

Имате въпроси?

Освен ние, хора могат да пратят „Хамали Милчев“ ЕООД и  „Хамали Пантов“ . В трите уеб сайта, постъпват по над 100 кандидатури. Предимно наемаме студенти и младежи, с нужната проактивност, енергичност и желание да учат от по- опитните ни служители.

Ще изготвим персонален план за работа като Ваш под изпълнител. Достатъчно е да разговаряте с наш мениджър, който ще Ви даде пълната информация, от която се нуждаете.

Имаме си рамкови договори за различни казуси. Ще изпратим примерно споразумение, на база което ще работим. Няма никакъв ситен шрифт. Работим по всички законови стандарти и целим просперитет и за двете страни.

клиенти от нашата мрежа: