Изхвърляне на отпадъци

Изхвърляне на отпадъци за територията на София. Услуга, която е подходяща както за хора и техните домове/офиси/гаражи, така и за промишлени фирми. Извозваме и изхвърляме всякакъв тип отпадъци, в орегулирани депа. Не работим единствено с химически и токсични отпадъци.

Изхвърляне на отпадъци.
Как ценообразуваме?

Изхвърляне и извозване на отпадъци. Цени, базирани на брой хора и брой камиони.
Кой е най- икономичният вариант? Да поръчате двама души, с един камион, за минимум два часа!

130лв.

119лв.

за 2 часа

Не сте сигурни? Вижте подробно по- долу.

Изхвърляне на строителни материали и разновидности на услугата

В тази част на страницата ще разкажем по- подробно какво точно вършим по тази услуга и ще навлезнем в детайли.

Изхвърляне на бетон

Всякакъв тип бетон, гипс, стоманобетон, керемиди, тухли и друг тип строителни отломки, ще бъдат изхвърлени от нас, с бусове с падащ борд.

КЪРТИ, ЧИСТИ, ИЗВОЗВА

Предлагаме и тази комбинирана услуга, като ще се погрижим да съборим стени или друго, след това ще ги извозим до депо „Враждебна“, София и почистим.

абонамент с фирми

Освен работа със строителни фирми, изхвърляме в лицензирани депа, отпадъци от производствена дейност, складове, цехове и заводи. Без токсични отпадъци.

Изхвърляне на строителни материали. Процедура.

Уточняваме всичко

Разкажете ни какво има да се свърши, за да пресметнем всичко нужно по дейността и да подадем оферта за работа с нас. Ще получите безплатни съвети, няма какво да губите.

Колко струва

Уточняваме цените за всичко нужно и изчистваме процедурите по дейността. Ако това, което Ви предложим бъде прието, работим заедно, като пестим времето Ви.

Товарим отпадъците

Събираме и натоварваме всички строителни отпадъци, като се стараем да оставим възможно най- чисто и в приличен краен вид.

Изхвърляме на депо

Изхвърляме строителните отпадъци най- често в депо Враждебна, което Ви струва 20лв допълнително от стандартната тарифа.

Заплащате стойноста

Дължимата сума се изплаща след свършена работа. Нашата фирма е изрядна и коректна, работим с фактури и удовлетворяваме нуждите в тази посока на фирми и хора.

Защо нас?

Защото сме професионалисти

Вършим работа от край до край. Обичаме да работим с фирми и то дългосрочно. Ценим и хората- крайните клиенти. Знаем, че щом ни давате пари, значи спестявате време. Стараем се всичко да протича гладко.

Наши камиони

Имаме 4+ камиона с падащ борд и сме заложили желание за инвестиции в развитие на нашия ресурс. Повечето фирми нямат свои транспортни средства и наемат такива, след като получат поръчка.

Ще бъдем ваш съветник

Ще Ви помогнем не само с физически труд, но и с планирането на Вашата ремонтна дейност. Знаем как да сведем нещата до край, за това и предлагаме "Кърти, Чисти, извозва"- желаем да Ви помогнем до край.

Човешки ресурс

Работим бързо и сме екип от 25+ души. Зад фирмата стоят и редица партньорства с други хамалски/ транспортни фирми, като основен наш партьор е Хамали Милчев и тяхната услуга: Изхвърляне на стр. мат.

Възникват казуси?

  1. Строителни фирми- след строителен обект, можем да Ви помогнем с изхвърлянето на отпадъците в депо „Враждебна“ или друго по Ваше желание.
  2. Производство- можем да изхвърляме Вашите отпадъци всеки ден, на седмична или месечна база. Това ще Ви спестява време и няма да Ви трябват инвестиция в собствени камиони. Доверете се на нас, ще Ви предложим достъпни цени.
  3. Друг тип фирми- сещате се нещо друго, което има нужда редовно от хора (носачи) и камиони? Разкажете ни! Отворени сме към всякакви идеи за София, а и за другаде.

Както Ви е удобно- телефон, мейл, контакт форма. Как предпочитате? 

Това го решавате Вие. Ако нямате нужното оборудване, екипировка и почистващи средства, не се заемайте с къртенето. Или наемете нас, или наемете строителна фирма. Това са правилните решения. Ще бъдем до Вас във всичко. Просто се обадете.

Строителни фирми и хора:

От 3+ години работим с Хамалко. Използвам ги за фирма подизпълнител когато сме затрупани с поръчки. Топ в сферата са. Клиентите ни винаги остават доволни от резултатите!
изхвърляне-на-отпадъци-ревю-1
Христомир Кирев
Собственик на малък бизнес
В склада се бяха натрупали много отпадъци. Време беше да ги почистим и се радвам, че избрахме точно Вас. Ако се наложи, ще Ви наемем със сигурност.
изхвърляне-на-отпадъци-ревю-3
Жоро Манчев
Контрол по качеството
Несравними в работата си! Ще използвам отново и силно препоръчвам!
изхвърляне-на-отпадъци-ревю-2
Стилияна Живкова
Супервайзер
Взех под наем цех за производство на дограма. Всичко беше потънало в отпадъци и мизерия. Напълно ме улесниха и спестиха изключително много време. Благодаря на екипа!
изхвърляне-на-отпадъци-ревю-4
Даниел Любомиров
Предприемач-ентусиаст