Изхвърляне на стари мебели

Изхърляне на стари мебели за София, на възможно най- ниски цени. Фирма Хамали Стойков ЕООД, ще се погрижи за всичко. Изхвърляме само в орегулирани депа и не правим компромис в качеството и скоростта на работа. Млад и енергичен екип, собствени транспортни средства (бусове/ камиони с падащ борд), на Ваше разположение.

Изхвърляне на стари мебели.
Цена на услугата.

Цена за услугата изхвърляне на стари мебели началото на страница хамалски услуги, получавате в края. Ставките, на които работим са обявени в .

130 лева

119 лева

120 минути

Имате колебания? Продължете надолу …

Извозване и изхвърляне на стари мебели в депо

Тук ще дадем повече подробности за извозването и изхвърлянето на Вашите стари мебели.

изхвърляне-на-стари-мебели-покъщнина

Изхвърляне на покъщнина

Стари дивани, фотьойли, гардероби, легла, кухни , покъщнина и всичко, което сте натрупали в мазето, тавана, гаража или просто си е там- в закупения апартамент или къща.

Извозване на
складови отпадъци

Доста често фирмите имат неоползотворени складове и площи, затрупани с боклук. Извикайте ни да почистим и използвайте отворилото се пространство както пожелаете!

Работа с фирми и абонаменти

Имате мебели, отпадъци или друго, което се натрупва на периодична база и искате да бъде изхвърляно на орегулирани места? Тук сте на правилното място! За дългосрочни ангажименти, правим отстъпки!

Какви ста стъпките?

Нека разговаряме

Трябва да знаем единична или дългосрочна е Вашата заявка. Какво точно включва? Разкажете ни подробно, ще получите индивидуална оферта в следствие.

Подаваме оферта

След като сме посетили на място при нужда, остойностяваме и Ви даваме крайни цени. Ако Ви допаднат- работим заедно.

Вършим работа

Тук идва същинската част. Нека запрятаме ръкави! Не се съмнявайте в нас, имаме собствени камиони, сериозни хора и ще свършим работа без да Ви губим времето!

Орегулирано изхвърляне

Фирма Хамали Стойков ЕООД спазва твърда политика да изхвърля всичко само на орегулирани за целите места. Доста често изборът ни е депо "Враждебна", но работим и с други софийски депа и сметища.

Изчистваме сметката

При единични поръчки в края, при редовен ангажимент на месечна база ... винаги изчистваме плащанията СЛЕД СВЪРШЕНА РАБОТА. Така не поемате никакъв риск.

Какво ни отличава?

Сроковете

Работим винаги според уговорка и в срок. Спазваме стриктна политика да изпълняваме ангажиментите си 100% стриктно и да не подвеждаме никого.

Камионите

Разполагаме със собствени транспортни средства. Повечето фирми наемат такива, при заявка. Това повишава цената, създава редица неудобства. Още една причина да изберете нас- Хамали Стойков ЕООД!

Парите

Всяка година ние подобряваме услугите си вече 5 години. Не целим да повишаваме цените си, а да ги понижаваме, чрез добри управленски решения и добри практики.

Хората

Млади, енергични, обучени, екипирани, оборудвани. Стараем се да държим високи нива на професионализъм в редиците си. Толерираме студентския труд и не наемаме съмнителни хора/ хора с досие.

Повече за "изхвърляне на стари мебели" и въпроси?

Ще се погрижим за всичко, независимо колко е тежка работата. Виждали сме всичко- социалистически земеделски машини. Нарязани за скрап големи късове метали. Пияна. изключително тежки неща. Нек преценим колко хора ще ни трябват и ще свършим работа.

Да, имаме комбинирана услуга „кърти, чисти, извозва“ – разгледайте я .

Колкото по- рано се обадите, толкова по- добре. Гарантираме- ще Ви спестим много, много главоболия. Ще Ви консултираме за целия процес. Дори и да не ни наемете, ще сме Ви  безкрайно полезни със съвети и информация. Не пропускайте да ни се обадите!

Хора, на които изхвърлихме вехториите:

Имах един стар диван в новата ми квартира в кв. Красно село. Беше много тежък. ХАМАЛКО дойдоха и свършиха работа. След година пък закупих свой апартамент на зелено. След като беше готов, хамали Стойков бяха с мен през цялото време в извозването на всичко закупено. Доверете им се, заслужава си !
изхвърляне-на-стари-мебели-ревю-1
Изабел Георгиева
Зъботехник
Горещо препоръчвам. Извозиха всички вехтории от апартамент, който закупих. Помогнаха и с къртенето. Много коректна фирма! Ще използвам пак в бъдеще, ако ми се наложи.
изхвърляне-на-стари-мебели-ревю-3
Николай Манолов
Заварчик
Аз съм шеф на магазин за мебели. Пуснахме промоция, в която клиента ни дава старата си мебел и получава намаление по закупуването на наш диван, легло или друго. За физическото осъществяване на промоция нямаше да се справим, ако не бяха Хамали Стойков ЕООД. Даваме своята препоръка с две ръце!
изхвърляне-на-стари-мебели-ревю-2
Михаил Донев
Собствен бизнес
Имах малка задачка за момчетата- да почистят гараж 80кв.м., трупан с боклуци 20 години. Не можех да си представя как ще стане това. В техните ръце всичко изглеждаше детска игра!
изхвърляне-на-стари-мебели-ревю-4
Александър Пламенов
Йога инструктор