Изхвърляне на строителни материали

Изхвърляне на строителни материали за София. Работим с няколко лицензирани депа за изхвърляне. Качествена услуга, подходяща за фирми и за физически лица от Хамали Стойков.

Изхвърляне на строителни материали.
цени на услугата.

Цените за изхвърляне на строителни материали се образуват като определим колко хора, колко часа и колко камиона Ви трябват + такса смет към определено депо.

Имаме актуална промоция в момента:

130лв.

119лв.

за 2 часа

Колебаеш се? Виж надолу…

Изхвърляне на строителни материали и разновидности на услугата

В тази част на страницата ще разкажем по- подробно какво точно вършим по тази услуга и ще навлезнем в детайли.

изхвърляне-на-строителни-материали-бетон

Изхвърляне на бетон

Всякакъв тип бетон, гипс, стоманобетон, керемиди, тухли и друг тип строителни отломки, ще бъдат изхвърлени от нас, с бусове с падащ борд.

изхвърляне-на-строителни-материали-кърти-чисти-извозва

КЪРТИ, ЧИСТИ, ИЗВОЗВА

Предлагаме и тази комбинирана услуга, като ще се погрижим да съборим стени или друго, след това ще ги извозим до депо „Враждебна“, София и почистим.

изхвърляне-на-строителни-материали-фирми

абонамент с фирми

Освен работа със строителни фирми, изхвърляме в лицензирани депа, отпадъци от производствена дейност, складове, цехове и заводи. Без токсични отпадъци.

Изхвърляне на строителни материали. Процедура.

Уточняваме всичко

Разкажете ни какво има да се свърши, за да пресметнем всичко нужно по дейността и да подадем оферта за работа с нас. Ще получите безплатни съвети, няма какво да губите.

Колко струва

Уточняваме цените за всичко нужно и изчистваме процедурите по дейността. Ако това, което Ви предложим бъде прието, работим заедно, като пестим времето Ви.

Товарим отпадъците

Събираме и натоварваме всички строителни отпадъци, като се стараем да оставим възможно най- чисто и в приличен краен вид.

Изхвърляме на депо

Изхвърляме строителните отпадъци най- често в депо Враждебна, което Ви струва 20лв допълнително от стандартната тарифа.

Заплащате стойноста

Дължимата сума се изплаща след свършена работа. Нашата фирма е изрядна и коректна, работим с фактури и удовлетворяваме нуждите в тази посока на фирми и хора.

Защо нас?

Защото сме професионалисти

Вършим работа от край до край. Обичаме да работим с фирми и то дългосрочно. Ценим и хората- крайните клиенти. Знаем, че щом ни давате пари, значи спестявате време. Стараем се всичко да протича гладко.

Наши камиони

Имаме 4+ камиона с падащ борд и сме заложили желание за инвестиции в развитие на нашия ресурс. Повечето фирми нямат свои транспортни средства и наемат такива, след като получат поръчка.

Ще бъдем ваш съветник

Ще Ви помогнем не само с физически труд, но и с планирането на Вашата ремонтна дейност. Знаем как да сведем нещата до край, за това и предлагаме "Кърти, Чисти, извозва"- желаем да Ви помогнем до край.

Човешки ресурс

Работим бързо и сме екип от 25+ души. Зад фирмата стоят и редица партньорства с други хамалски/ транспортни фирми, като основен наш партьор е Хамали Милчев и тяхната услуга: Изхвърляне на стр. мат.

Възникват казуси?

  1. Строителни фирми- след строителен обект, можем да Ви помогнем с изхвърлянето на отпадъците в депо „Враждебна“ или друго по Ваше желание.
  2. Производство- можем да изхвърляме Вашите отпадъци всеки ден, на седмична или месечна база. Това ще Ви спестява време и няма да Ви трябват инвестиция в собствени камиони. Доверете се на нас, ще Ви предложим достъпни цени.
  3. Друг тип фирми- сещате се нещо друго, което има нужда редовно от хора (носачи) и камиони? Разкажете ни! Отворени сме към всякакви идеи за София, а и за другаде.

Както Ви е удобно- телефон, мейл, контакт форма. Как предпочитате? 

Това го решавате Вие. Ако нямате нужното оборудване, екипировка и почистващи средства, не се заемайте с къртенето. Или наемете нас, или наемете строителна фирма. Това са правилните решения. Ще бъдем до Вас във всичко. Просто се обадете.

Строителни фирми и хора:

Занимавам се с довършителна дейност, гипс- картон, саниране, бани, кухни, спални... доста неща. Мога да поема повече адреси, работейки с ХАМАЛИ СТОЙКОВ. Предпочитам да спестя време, чрез тях и да изпълня повече майсторска работа. Така всички печелят повече. Препоръчвам и на други майстори!
изхвърляне-на-строителни-материали-ревю-123
Иван С.
Предприемач/майстор
Създадохме нов офис в бизнес сграда в Студентски град. Трябваше да се извърши освежителен ремонт, след който останаха доста строителни отпадъци . Хамали Стойков се погрижиха и реагираха "за вчера". Пак ще работя с Вас!
изхвърляне-на-строителни-материали-ревю-3
Димитър Колев
Недвижими имоти
Имам новозакупена къща в село Бистрица. Използвах услугите на Хамали Стойков по ремонтната дейност. Погрижиха се да съборят няколко преградни стени и да съберат всички отломки. След което почистиха доста добре и извозиха отпадъците. Това ми даде възможност да се занимая с другите неща. Препоръчвам!
изхвърляне-на-строителни-материали-ревю-2
Христо Драгоев
Брокер
Представител съм на малка строителна фирма, оперираща за град София. Работя с Хамали Стойков от 2 години, като допълнителен човешки ресурс по средни до големи клиенти. Трябва Ви разширен състав работна ръка и камиони? Това е мястото!
изхвърляне-на-строителни-материали-ревю-42
Jillie Tempest
Управител в строителна фирма