Почистване на мазета София

Ние от фирма Хамалко най-добре разбираме нуждата от почистване на старото мазе, затова сме разработили професионалната услуга ‘Почистване на мазета София’! С наша помощ мазето Ви ще придобие нова по-приятна визия без да е нужно да губите времето и усилията си. Превърнете античното мазе в свежо място на което ще Ви бъде приятно да складирате своите вещи и зимнина. Нека с това се захванат професионалистите, а Вие се насладете на резултатите!

Почистване на мазета София:
Цени за услугата

Можете да намерите цените на които работим в началото на страница ‘Хамалски услуги’. Разгледайте най-търсеният ценови пакет за ‘Почистване на мазета София’:

130 лева

119 лв.

2 часа

Все още не сте решили? Разгледайте още за услугата…

Почистване на мазета София: Какво Включва услугата?

Тук ще Ви запознаем с всеки аспект от услугата ‘Почистване на мазета София’. Ето какво ще получите при поръчка:

изхвърляне-на-стари-мебели-покъщнина

Изхвърляне на стари мебели и вехтории

Стари секции, фотьойли, гардероби, легла, шкафове  и всичко което сте натрупали в мазето. Ненужните мебели и стари вещи ще бъдат премахнати и изхвърлени на обособените за това места.

почистване на мазета софия отводняване

Отводняване

В много случаи мазето има нужда от отводняване. От там преминават отходни тръби и често се получават течове. Хамалко отводнява мазетата след което не остава и следа от насъбралата се вода.

почистване на мазета софия премахване на вредители

Отстраняване на вредители

Отстраняваме вредители като плъхове, хлебарки и др. Те нямат място в новото мазе. Нашите служители са оборудвани и подготвени да премахнат нежеланите гости.

почистване на мазета изненади от вредители

Отстраняване на изпражнения от вредители

Вредителите по всяка вероятност са прекарали дълго време в мазетата. Те оставят след себе си голямо количество неприятни изненади. Не се ангажирайте да ги почиствате сами. Специалистите си знаят работата!

Цялостно почистване

След като сме изхвърлили старите вехтории и сме премахнали всичко останало – идва ред на почистването. Хамалко използва нови технологии и оборудване за цялостно и дълбоко почистване на помещението. 

почистване на мазета софия обезмирисяване

Обезмирисяване

Всичко изглежда почистено и свежо, но във въздуха све още се носи аромата на старо мазе? Време е за обезмирисяване на помещението. Вече разполагате със свежо и чисто мазе, без никакви неприятни изненади!

Какво следва?

Преди да поръчате ‘Почистване на мазета София’ разгледайте всички стъпки:

Заявка за работа

Можете да се свържете с нас през контакт-формата или на посочения тел. номер. Подавате ни информация за мазето което има нужда от почистване.

Изготвяне на оферта

След като сме установили обема на работа (чрез оглед на място или снимков материал) Ви даваме оферта.

Извършване на работата

Идваме в посочения час и се залавяме за работа. Екипа на 'Хамалко' премахва вехториите и цялостно почиства помещението.

Изхвърляне на отпадъци

Ненужните стари вещи и мебели биват изхвърляни на определени за това места. Хамалко работи с депо Враждебна, но също така и с други сметища за отпадъци.

Плащане

За еднократни поръчки плащането се извършва след свършена работа, а за дългосрочна колаборация в началото на всеки месец.

Какво ни отличава от останалите?

Срокове

Спазваме предварително уточнените срокове. Държим да сме точни спрямо уговорената дата и час. Хамалко поема пълна отговорност!

Оборудване

Транспортното ни оборудване се състои от камьони и бусове с падащ борд. Всички машини са собственост на фирмата, което допринася за ниски цени.

Цени

Стремим се да предлагаме една качествена услуга на най-конкурентни цени и по този начин да продължаваме да разширяваме клентската си база.

Персонал

Държим на високото ниво на професионализъм. Всеки член на екипа на 'Хамалко' е предварително обучен и с опит. За нас най-важен е клиента!

Често задавани въпроси за 'почистване на мазета софия':

Екипът ни е подготвен за пренасяне на тежки машини и съоражения. Премествали сме всичко – няма с какво да ни изненадате. Момчетата ни са атлетични, мотивирани и сериозно оборудвани, за да свършим работата напълно професионално, колкото и тежък да е товара.

Не е задължително, но най-често го правим. По този начин преценяме най-добре количеството работа и съответно колко служители и камьони са нужни. От снимковия материал е много по-трудно да уточним параметрите и обемите. Залагаме на сигурно и изготвяме оферта спрямо обявените цени.

Няма нужда от специална подготовка. Отделете настрана вещите които не искате да изхвърляме. Така ще останат само крайно ненужните вехтории които ще натоварим в камьона. Ние ще свършим цялата работа. Ако имате предпочитания за нещо – споделете ги преди да започнем.

Ревюта от наши клиенти:

Браво. Чудесно свършена работа. Мазето ми остана преобразено след момчетата на хамалко.. Ако пак ми се наложи знам към кого да се обърна!
Антон Благоев
Customer Service Manager
Признавам, че мой приятел ми ги препоръча. Използвах услугата за старо мазе от соц-а и съм наистина доволен. Спазиха изискванията ми и за общо 2 часа и нещо работата беше свършена. Браво братлета!
Наско Тихомиров
Техник
В апартамента ни не беше живял никой от много години и следователно мазето беше в окаяно състояние. Говорим за наводнено старо мазе от което излизаше ужасна миризма. Радвам се, че избрахме Вашата услуга. Мазето няма нищо общо. Всички изгнили неща и водата изчезнаха. Остана само чистота и приятен аромат! СТАХОТНИ!
Катерина Колева
Човешки ресурси
Добре, че се доверих на хора които разбират от работата си! Видимо екипа се състоеше от млади момчета и не съм подозирала на какво са способни. Изхвърлиха една стара секция с големи размери, което най-много ме впечатли предвид тежестта й. Препоръчвам силно.
Гери Георгиева
Управител