Почистване на тавани

Запознайте се с услугата ‘Почистване на тавани’ от фирма Хамалко. Една услуга от която се възползват над 120+ домакинства в гр. София и областта. Всеки таван се занемарява с времето и се нуждае от поддръжка. Ние от Хамалко почистваме дори и най-натрупаните и стари тавани. Ако искате да трансформирате античния таван в свежо, чисто и приятно помещение –  изберете екипа на Хамалко и не хабете усилия с тази тежка задача сами! 

Почистване на тавани:
На какви цени работим

Цените на които работим можете да намерите в началото на страница ‘Хамалски услуги’. Те важат за всяка предлагана услуга на Хамалко. Спрямо тези цени сме изградили ценови пакети с намаления. Разгледайте един от най-търсените ценови пакети за почистване на тавани:

130 лв.

119 лв.

за 2 часа

Искате още информация? Вижте всичко за услугата…

Почистване на тавани за София: Ето какво получавате

В услугата ‘почистване на тавани’ са включени различни техники и хамалски похвати. За да извършим всичко напълно професионално сме прибавили следните неща:

почистване на тавани стари мебели

Изхвърляне на ненужни мебели и предмети

От дребни предмети и вехтории до големи и тежки стари съоражения и мебели. Каквото и да имате на тавана, то ще бъде пренесено и изхвърлено на подобаващо място. 

почистване на тавани вредители

Премахване на вредители

Вредителите са често срещан проблем при почистване на тавани и мазета, така че имаме опит и с тази част. Те могат да бъдат плъхове, мишки, хлебарки и др.

Отстраняване на фекалии

След себе си вредителите могат да оставят следи. Не Ви препоръчваме да се захващате с тази задача. Оставете професионалистите да се погрижат за това.

почистване на тавани премахване на вата и стара изолация

Премахване на вата и др. стара изолация

Таванското помещение може да има стара изолация която трябва да се премахне. В тази стъпка екипа ни старателно премахва всякакви видове изолация без да остане и следа от нея. 

почистване на тавани почистване

Дълбоко почистване

Професионалното почистване на тавани се извършва от опитни хамали-служители. Помещението бива прочистено от прах и наслоена мръсотия старателно. След този процес Вие ще разполагате с чиста стая.

почистване на тавани освежаване и обезмирисяване

Обезмирисяване и освежаване

За да допълним услугата ‘почистване на тавани’ следва да премахнем неприятната миризма на стар таван. Аромата придава свежест на мястото и е страхотен завършек на пълното почистване. 

Какви са стъпките?

Представяме Ви последователността и етапите при желание за поръчка на услугата ‘почистване на тавани’. Изградили сме следния алгоритъм за всички заявки:

Запитване

Имате възможност да се свържете с нас и да направите своята заявка за работа по два начина. Първият е през формата за контакт, а вторият чрез телефонно обаждане на посоченият номер.

Персонална оферта

Изготвяме персонална оферта спрямо обема на работа. При необходимост, идваме на оглед. След като сме установили количеството работа Ви предоставяме крайната цена.

Почистване на тавана

Екипа на Хамалко идва в определения предварително час и се залавя за работа. Всички непотребни мебели и вещи се товарят за изхвърляне, а останалото бива почистено и обезмирисено.

Изнасяне на отпадъците

Натовареният с отпадъци камьон/бус откарва отпадъците в сметище Враждебна или друго депо в близост. Поемаме отговорност да изхвърлим ненужните вещи в определените за това пунктове.

Заплащане

При нас плащате при свършена работа! След като приключим с всички етапи от почистването на тавана идва ред на заплащането от Ваша страна. Това е още едно удобство и гаранция за добре свършена работа.

Защо Хамалко е правилният избор за почистване на тавани?

Пунктуалност

Хамалко държи на прецизността. Екипът ни пристига на време (на точната дата и в точния час). Последователността на работа е много важна за достигане на 100% качество.

Транспорт

Професионалната хамалска фирма трябва да разполага с качествено транспортно оборудване. Камьоните ни са изрядни и готови да поемат всякакви товари.

Ценообразуване

Цената е съобразена с всяка част от хамалското обслулжване. Постарали сме се да оптимизираме разходите си, за да получите страхотна услуга на изгодна цена.

Хамалски екип

През ръцете на служителите ни са преминали много товари. Екипа е съставен от лоялни, честни и работливи момчета. Те ще почистят Вашия таван на 100%.

Често задавани въпроси относно 'почистване на тавани':

Нашият екип не премахва и изхвърля химически отпадъци и взривоопасни вещества. Не поемаме тази отговорност в никакъв случай. Препоръчваме Ви да използвате услугите на тясно специализирани в тази сфера фирми. Безопасността е на първо място!

Да. При ценообразуваето прибавяме и таксата за изхвърляне на отпадъците. Цените ни са крайни. Не искаме допълнително заплащане, тъй като предварително сме уточнили какво има да се свърши и сме Ви подали оферта. Всички цени за прозрачни – няма скрити такси!

Препоръчваме да направите своето запитване поне седмица по-рано. Работим с много клиенти, и за да Ви обърнем нужното внимание трябва да сме подготвени. Колкото по-рано ни информирате за задачата, толкова по-добре за всички.

Ревюта от хора използвали 'почистване на тавани':

Много добре! Преди много време бях ползвал услугите на друга софийска фирма, но не останах доволен. Бих казъл, че претупаха нещата. Но Хамалко ми доказаха, че има останали коректни хамалски екипи!
хамалко-ревю 1
Румен Стоев
Механик гр. София
Мерси за усърдната работа. Виждам ви колко се стараете и влагате сърце в това. Страшен екип сте! Абсолютно чисто оставихте помещението. Само не разбрах как премахнахте миризмата, но евала!! ;D
Крис Николов
Охрана в нощен клуб
Радвам се, че Ви извиках. Само като видях как се изнасят тези големи шкафове и рафтове ме заболя гърба. В сградата ни има проблем с мишките и се радвам, че поне в моето таванско помещение няма подобни вредители вече. Препоръчвам Ви на приятели и колеги! Продължавайте в същия дух!
ревю-4
Петър Балабанов Д.
Служител в летище София
Услугата за почистване на тавани е супер, особено за една жена която не може да се справи с тази работа. Всичко беше за изхвърляне и се радвам, че намерих Хамалко. Вече тавана ми изглежда тройно по-голям. Давам Ви 10/10 за добре свършената работа. Ако ми се наложи отново, ще ви потърся. 🙂
Мира Монова
Касиер