Преместване на дома

Преместване на дома- една услуга от ХАМАЛКО. Любима фирма на домакинствата в град София. Удовлетворяващо ниски цени.

Преместване на дома цени

Крайни цени за услуга преместване на дома, след като ни кажете колко е работата.
Ставките, на които работим са: 20лв. на човек, 30лв. на камион, за 1 час.

Нека преместим Вашия дом с намаление:

120лв.

99лв.

за 2 часа

Или прочететете повече по-долу:

Преместване и почистване на дома

Преместване на дома цялостно или частично- багажи и мебели. Нещо повече! Предлагаме и изхвърляне на мебели, строителни материали и грубо почистване. Ние не сме почистваща фирма, но определено се справяме по- добре от тях с големи отпадъци като пълни с боклуци мазета, тавани, гаражи, дворове или други пространства. ХАМАЛКО  работи с няколко лицензирани депа за отпадъци. Нека го направим по правилния начин!

преместване-на-дома-мебели

Преместване на мебели

В нашата услуга ‘преместване на мебели’ сме включили БЕЗПЛАТНО фолиране! Грижим се безрезервно за Вашите гардероби, спални, шкафове и всякакви мебели.

преместване-на-дома-багаж

ПРЕМЕСТВАНЕ на багаж

Това включва всички кашони с дрехи, уреди, одеяла и други вещи, които сте ни подготвили. Нашите момчета са изключително внимателни към личните Ви неща!

ТРАНСПОРТ И пренасяне

За разлика от повечето конкуренти, ние разполагаме със собствени бусове и камьони. Това олеснява, както нашите хамали, така и Вас, клиентите, от финансова гледна точка. 

преместване-на-дома-почистване-на-мазета

почистване на мазета

Услугата ‘почистване на мазета’ включва обезводняване, почистване, обезмирисяване, отстраняване на мъртви и живи вредители. 

преместване-на-дома-почистване-на-тавани

почистване на тавани

Правим цялостно почистване на тавани. Отстраняваме стара изолация, почистване на прах, паяжини, обезмирисяване, изхвърляне на стари мебели и изхвърляне на вредители.

преместване-на-дома-почистване-на-гаражи

гаражи/ работилници

Почистване на прах, изхвърляне на боклуци и стари вещи, след като сме се консултирали с Вас. Обиране на паяжини, обезмирисяване и освежаване на помещението.

Как действаме при преместване на Вашия дом?

разговор и оглед

Нека обсъдим предстоящото преместване. Разкажете ни за големината на жилището Ви и работата, която има да се свърши. При нужда, идваме на място и правим оглед.

персонална оферта

Спрямо часовете, хората и камионите, които са нужни за работата, изготвяме персонална оферта, на обявените в сайта часови ставки. Ако я приемете, работим заедно.

кашони и фолиране

Възползвайте се от безплатното опаковане, което предлагаме. Също можем и да Ви насочим от къде да закупите кашони за по- едрите неща по- изгодно. Ще Ви подготвим и ще Ви кажем всичко, което трябва да направите, преди да дойдем.

ПРЕНАСЯМЕ ВСИЧКО

След като всичко е опаковано- време е да пренесем Вашите неща. Справяме се с трудни задачи, като пренасяне на пияно, тежки машини и др. , но трябват повече хора.

ПРЕВОЗ ДО НОВ АДРЕС

Когато всичко е натоварено в камиона/ камионите и обезопасено със 100% сигурност, извозваме Вашите неща. Това е възможно както в рамките на София, така и извън града, а и дори в други държави. Има добавена цена за транспорта извън София.

разтоварване

Разтоварваме всичко, където сме планирали. Не е нужно да "донамествате" нищо. Ще Ви оставим нещата така, както си ги представяте. Оставете физическия труд на нас, а Вие използвайте своето време да си починете или да правите това, което можете (да работите) и да ни платите 🙂

Защо да изберете нас
за своето преместване на дома?

Професионалисти

Екипът ни се състои изцяло от професионалисти. Няма казус с който да не можем да се справим!

плащане след изпълнение

Това е другото хубво нещо изцяло във Ваш плюс. Виждате как сме си свършили работата и тогава заплащате за услугата.

ниски цени

Проверете сами като проучите конкуренцията. Нашите цени са най-изгодните за Вашето преместване на дома!

консултираме ви за всичко

При преместване на дома, няма маловажен детайл. Всичко е от значение. За това се допитваме до Вас и следваме инструкции.

Имате въпроси по преместването?

Предоставяме Ви безплатно фолиране на мебелите и вещите преди пренасяне. Ваша е грижата да опаковате и обезопасите неща като чаши, чинии, бижута и други чупливи вещи.

Много лесно. Избирате ‘Персонална оферта’ от началната страница на сайта в горния десен ъгъл и описвате от какво имате нужда. След това ние Ви връщаме оферта като отговор. Ако се наложи, идваме и на оглед.

Колкото по-рано се свържете с нас за преместване на дома, толкова по-добре. По този начим ще успеем да планираме и организираме всичко без бързане и гонене на срокове. 

Разбира се. Нашите хамали могат да носят много! Пренасяли сме масивни метални оборудвания за цехове, пиана и др. тежки товари. За целта обаче, ни трябват повече от 2-ма хамали. 

Цените ни са изградени на база качество и стойност на услугата ‘преместване на дома’. Смеем да твърдим, че цените на които работим са конкурентни, защото повечето добри компании в бранша работят на нашите цени, а дори и на по-високи.

Workflow Optimization is a cross platform message optimization app for all devices. Contact Us

клиенти, ползвали услугата:

"Отлично отношение и бързина на работа. Справиха се с пренасянето на пианото ни без нито една драскотина. Изобщо не очаквах да мине толкова гладко, все пак е тежък инструмент. Доволна съм и ще използвам пак !"
преместване-на-дома-ревю-1
Ралица Васкова
Учител
"Хареса ми, че момчетата видимо знаеха как и какво правят. Следваха инструкциите ми и нямаше излишни движения и коментари. Много дружелюбни и работливи хора!!"
преместване-на-дома-ревю-3
Денка Стефанова
Продавач-консултант
"Спестиха ми много усилия. Мебелите ми бяха фолирани, както беше общано в офертата. Нямаше аварии или неприятни случки. Не знам за другите фирми, но хамалко си заслужават."
Денислав Михов
Студент
"Отново работим заедно и искам да кажа, че поддържате темпото си на работа. Меко казано страхотно изпълнение. Без забележки съм."
преместване-на-дома-ревю-4
Атанас Стаматев
Инженер

Още се чудите?