Преместване на oфиси

Преместване на офиси. Вашата фирма сменя локация? Нека Ви помогнем в начинанието. Преместване на офиси, 100% надеждна услуга на добри цени.

Преместване на офиси. цени.

Получавате индивидуална оферта, след разговор и оглед. Тарифата, на която работим е 20 лв. на работник и 30 лв. на бус (камион).

Ето и нашата актуална промоция:

120лв.

99 лв.

за 2 часа

Разбери повече надолу …

Преместване на офиси.
какво включва?

Преместване на Вашия офис, техника и оборудване. От офиси с компютри, до складови помещения и цехове … преместваме всичко! Работниците ни са енергични и във форма, цените- оптимизирани, чрез собствени камиони (не наемаме такива при поръчка). Няма какво да се чудите!

Какво можем да свършим за Вас?

преместване-на-офиси-и-техника

Преместване на техника

Компютри, машини и друг тип техника, която ще отиде от едната локация на новата, независимо дали това е в или извън София.

преместване-на-офиси-и-мебели

ПРЕМЕСТВАНЕ на мебели

Бюра, столове, шкафове, дивани, маси и друг тип офис омебеляване. Всичко нужно ще бъде внимателно транспортирано на новото място.

преместване-на-офиси-и-декор

Преместване на декор

Картини, вази, статуи, колекции и други декоративни предмети ще бъдат отговорно преместени от професионалисти.

преместване-на-офиси-и-фитнес-уреди

преместване на фитнес уреди

Степери, бягащи пътеки, швейцарски топки, обръчи, велоергометри, тежести и много други сходни фитнес уреди за Вашия нов офис.

преместване-на-офиси-кухненски-уреди

преместване на кухненски уреди

Хладилници, микровълнови печки, електрически кани, диспенсери за вода и много други уреди за тази зона от офиса Ви.

преместване-на-офиси-и-материали

Преместване на материали

Хартия, канцеларски материали, бои, табла за съобщения, аксесоари за бюро и дуги нужни за ежедневието материали.

Каква е процедурата при преместване на офиси?

преместване-на-офиси-стъпки

уговорка и оглед

Обсъждаме от какво имате нужда. Спецификата, работата и големината й. Всички детайли относно преместване на офиси. Ако се наложи идваме на оглед.

лична оферта

В зависимост от обема на работа, броя на работниците, камьоните/бусовете и часовете, Ви изготвяме оферта. Съобразяваме се с обявените в сайта ни цени.

опаковане и кашони

Ние предлагаме безплатно опаковане! Можете да се възползвате както от него, така и от нашите съвети от къде да закупите големи кашони за по-обемистите неща при преместването.

ПРЕНАСЯМЕ ВСИЧКО

Опаковано е всичко нужно и багажа е готов за преместване. Справяме се с пренасяне на по-тежки неща като масивни уреди, машини, инструменти, пиана, но с повече работници/хамали.

превозване до новия адрес

След като натоварим всичко в бусовете/камьоните го обезопасяваме на 100%. Чак тогава извозваме товара в и извън София, както и в други държави, като разбира се има добавена стойност за транспорта извън града.

разтоварването

Разтоварването става по план. Ние пренасяме всичко на планираното място, без нужда от Вашата помощ. Това се случва по предварителни уточнения, а нашия екип от професионални хамали го изпълнява.

Преместване на офиси.
защо да работите с нас?

хамали с опит

Екипът ни се състои от професионални хамали с години опит. Подхождаме с внимание към всеки детайл и работим бързо!

плащане накрая

Плащате за преместването на офиса чак след като всичко е преместено успешно на новата локация. По този начин виждате резултатие преди да сте платили.

конкурентни цени

Можете да се уверите, че цените на които работим са изключително конкурентни. За нас е важно нашите кленти да са 100% доволни!

консултираме се с Вас

Всяко решение относно преместването на офиса се взима спрямо Вашите инструкции и предпочитания. Ние сме тук, за да свършим тежката работа.

Въпроси за преместване на офиса?

Натиснете бутона „Персонална оферта“ на началната страница на hamalko.com или се свържете с нас по телефона на номер +359 889 531 47.

Препоръчваме ние да се заемем с тази задача! По този начин Вие се възползвате от безплатното фолиране, а и спестявате време и усилия. Нашия екип е обучен, за да се справи отлично с тази работа.

Разполагаме с професионални хамали способни да носят много. Силни и енергични. Имаме опит и с по-тежки промишлени оборудвания, но за целта трябват повече от 1-2 хамали. 

Можете да сравните цените ни с тези на конкурентите ни, предлагащи ПРЕМЕСТВАНЕ НА ОФИСА ОТ ТУК. И ще установите, че при услуги които ние предлагаме на цена 90 лв., цената при тях е 110+ лв.  

Да. Местим офиси и в други градове освен София. Цената на която работим е 0.70лв/ км като включваме и пътя обратно до София. 

Стараем се да не връщаме никакви клиенти. За това работим в партньорсто с Хамали Милчев и разпределяме заявките с цел да спазим поетите срокове.

Ревюта от кленти работили с нас:

"Момчетата са изключително големи професионалисти и влагат мисъл в работата, не просто местят нещата от точка А до точка Б. Останах доволна. Всички офис мебели и техника бяха транспортирани успешно. Без забележки!"
Диана Миркова
Директор
"Разтовариха и най-тежките машини без проблем. Очарована съм от изпълнението. Следващия път отново ще работим с тях."
Надя Динева
Изпълнителен директор
"От години не бях попадал на такава фирма. Свеж и енергичен екип + чудесна организация. Работят с ясно поставени цели и фолират умело всичко нужно."
Евгени Димов
Управител
"Екипът дойде на време, цялата офис техника беше натоварена за час и половина на камьоните. Транспортирането и пренасянето в новия офис стана за нула време. Нямаше нищо одраскано или счупено. Професионалисти отвсякъде!"
Антони Николов
Фотограф

Опишете ни Вашия проект!