ПРЕПОРЪКИ

Препоръчай нашите хамалски услуги, ако си доволен.
Разгледай нашите препоръки до тук, ако се колебаеш дали да поръчаш.

хамали-препоръки

Момчил Милев

“Имах да пренасям доста компютърна техника от един сервиз в друг , защото си сменях мястото на сервиза ми.Благодарение на Хамали Стойков това се случи по елементарен начин , без притеснения и с огромното внимание към техниката да не бъде повредена.”

Хамали-мнение

Мая Манолова

“Аз съм шивачка и ми се наложи да преместя 5 шевни машини от едно помещение в друго.Открих сайта в интернет , извиках Хамали Стойков и за отрицателно време свършиха тази непосилна задача за една жена.Много съм ви благодарна момчета.”

Остави своето мнение!

Всяко мнение е важно за нас. Споделете какво мислите и ни помагайте да развиваме нашите услуги! ползвайте контакт формата на сайта или имейл адреса ни.

Оплаквания и препоръки

Димитър Генчев

“Хамали Стойков ми бяха препоръчани от близък приятел, защото се отнасят отговорно към предметите на клиентите.Наложи ми се да преместя сувенирен магазин , в който много деликатни бяха повечето сувенири.Искам да изкажа огромните си благодарности към фирмата за хамали ,те свършиха работата по безупречен начин.”

Евгения Милчева

“Използвам услугата на Хамали Стойков за подреждане на склад след работно време. Бях доста скептична към това какво ще ми предложат, но искам да кажа ,че съм жестоко очарована от резултатите всяка сутрин , когато отварям склада.Уникални момчета !”

hamali-mnenie

Верджиния Петрова

“Живея в София и ми се наложи да сменя квартира.През годините бях събрала доста покъщнина и не знаех какво да правя.Свързах се с хамали Стойков и съм изключително доволна от предложената ми от тях услуга.”