услуга за спедитори

Имате нужда от допълнителен човешки ресурс във Вашата спедиторска фирма? Можем да Ви изпращаме хора, които да подреждат Вашите складове или пък може да използвате нашите камиони за различни спедиторски цели.

Нека бъдем Ваш под изпълнител!

Работим със спедиторски фирми

Вече работим с 2 спедиторски фирми за град София. Всеки ден (вечер), можем да изпращаме хора във Вашия склад или да Ви съдействат за други цели, чрез бусовете, с които разполагаме.

ЧАСОВИ СТАВКИ

15лв.

12лв.

На човек за час

25лв.

22лв.

На бус за час

Намалението е за абонаментни услуги!

с КАКВО СМЕ ПОЛЕЗНИ НА СПЕДИТОРИТЕ?

Разглеждайте ни като Вашия разширен състав, когато не Ви достигат хора и бусове.
Ако това е редовно, ще се радваме да работим с Вас на абонамент. 

услуга-за-спедитори-снимка-1

Пренареждане на склад

Не Ви достигат хора и работното Ви място е разхвърляно? Трябва Ви допълнителна работна ръка всеки ден? Защо да назначавате хора един по един и да ги отсявате, като може да наемете професионалисти, чрез нас?

услуга-за-спедитори-почистване

почистване на склад

Почистване на складове. Освен рутинната работа по пренасянето и подреждането, ние можем да Ви помагаме и в разчистването и други належащи дейности, изискващи работна ръка. А Вие какво искате да вършим?

превоз на товари

Освен работна ръка, ние можем да Ви осигуряваме и бусове с падащ борд, с включен шофьор. Това Ви дава възможност за:

✓ превоз на товари за София
✓ превоз ан товари за страната
✓ превоз на товари за чужбина

Как да ни наемете ?

услуга-за-спедитори-снимка-2

Разговор

Разговаряйте с управителя на компанията, за да уточните нещата. Колко хора ще Ви трябват? Бусове да включваме ли? Всеки ден и за колко часа? Нека обсъдим това и други належащи неща, преди същинската работа.

Сключване на договор

Всички наши служители са подбрани внимателно и имат сключен договор с нас. Ако нямаме достатъчно в нашия екип, партнираме си с още 2 хамалски фирми с идентична услуга. Сборния ни екип, надхвърля 50 души.

РАБОТИМ ПО ПЛАН

Установената бройка хора (и камиони при нужда), работи по установен седмичен/ месечен график. Практиката показва, че нашите работници доста често надминават в пъти свършената работа от Ваши служители.

Фактуриране

Издаваме фактура, която трябва да заплатите в рамките на 3 работни дни след издаването, както е по закон. Обичаме да работим изрядно и спазваме строг ред. Ако ще работим, да го правим отговорно един към друг!

Защо нас?

обучаваме кадрите си

По- старите наши кадри и мениджърския състав се грижат да обучат младите кадри на добрите практики, от които има нужда всяка спедиторска фирма. Ако имате специфични изисквания, моля кажете ги и ще подготвим служителите си!

Първо вършим работа

Съмнявате се в качествата на нашите кадри? Не знаете дали ще си вършат работата или пък дали ще успяват да спазват крайни срокове и да отхвърлят нужните количества? Първо работим и тогава плащате. Наемате коректен под изпълнител с плащане в края.

Добър мениджмънт

Нашите кадри са проактивни. Не стоят и не чакат да им се каже какво да вършат. Добрите ни мениджърски практики, осигуряват висока производителност на нашите служители. Изграждаме хибридни екипи от хамали- студенти и опитни кадри.

Енергичност

Наемаме енергични младежи, които знаят как се работи. Не наемаме:

✓ хора от ромски произход
✓ хора с криминално досие
✓ хора без физическа подготовка
✓ хора без опит и/или обучение

Допълнителна информация:

Партнираме си с фирма „Хамали Милчев“ ЕООД и хората на „Хамали Пантов“ . Разпределяме вътрешно човешките си ресурси и предлагаме гъвкавост и повече работна ръка за Вас. Също така и постоянно назначаваме, с предпочитан таргет: хамали- студенти и енергични младежи. По- опитните ни кадри обучават останалите и 

Обадете ни се, кажете за какво става въпрос и искайте разговор с мениджър.

15лв/ човек, 25лв/ бус, за 1 час работа. Бусове извън територията на София, генерират транспортен разход 0.70-1.50 лв/км. 

Ако наемете повече хора и ни осигурите постоянна (абонаментна) ангажираност, цените търпят лек коментар!

С кого сме работили?